Serviciile de curatenie sunt tot mai cautate in Romania, fapt care in mod natural a condus la cresterea numarului de firme specializate in acest domeniu, dar si la un nivel de profesionalism din ce in ce mai ridicat. De asemenea, solicitarile pentru servicii de menaj la domiciliu se inmultesc de la an la an, iar exigentele sunt ridicate.

Cu toate acestea, criza de personal tot mai acuta din piata muncii autohtona afecteaza nemijlocit angajatorii si ofertele de locuri de munca. Compania Working Market Agency propune solutia avantajoasa pentru companii si particulari, respectiv recrutarea muncitorilor straini asiatici.

Urmarind evenimentele politico-sociale de pe glob, putem descoperi cu usurinta zonele in care instabilitatea economica impinge forta de munca dincolo de granitele tarii. Un fenomen similar intalnim si in Romania, unde deficitul de personal a atins deja cote alarmante.

Viziunea echipei Working Market Agency a fost de a pune aceste doua realitati intr-un raport de complementaritate, oferindu-le posibilitatea angajatorilor din Romania de a ocupa posturile vacante pentru curatenie si menaj cu forta de munca de calitate adusa din strainatate.

Muncitorii straini asiatici se incadreaza pe deplin in profilul angajatilor doriti de angajatori pentru companiile din tara noastra, in sensul ca acestia sunt harnici, ordonati, deprinsi cu obiceiurile si stilul de viata occidental si se pot adapta cu usurinta exigentelor din domeniul local al curateniei.

Echipa noastra va selecta personalul in stricta conformitate cu cerintele angajatorilor, asigurand contracte pe perioade de minimum doi ani pentru a oferi un plus de stabilitate companiilor solicitante.

Muncitorii straini asiatici din tari precum Nepal, India, Vietnam, Pakistan, Sri Lanka, Turcia sau Bangladesh sunt foarte cautati pentru serviciile de curatenie pentru birouri, spatii industriale, spatii comerciale, hoteluri si alte institutii. Acestia sunt doritori sa lucreze in tara noastra si apreciaza munca in strainatate si pe angajatorii romani.

In continuare, si in acest an, salariul minim pentru cetatenii straini este la acelasi nivel cu salariul minim pentru cetatenii romani. Muncitorii straini asiatici pentru curatenie reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companii si institutii, de exemplu. Astfel, sunt eliminate aspecte neplacute precum absenteismul angajatilor, productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.

Este important de mentionat faptul ca muncitorii nepalezi si muncitorii vietnamezi sunt recunoscuti la nivel mondial pentru minutiozitatea lor in prestarea serviciilor de curatenie si menaj. Recrutarea si plasarea muncitorilor straini din aceste tari va aduce un plus de eficienta si de valoare in acest domeniu de activitate in care grija pentru detalii face diferenta.

Serviciile de selectie, recrutare si plasare a strainilor din tarile asiatice oferite de agentia de recrutare si plasare forta de munca din strainatate Working Market Agency includ parcurgerea completa a procedurilor legale pentru recrutarea si angajarea muncitorilor straini in Romania. Ne bazam pe o activitate practica indelungata si continua si pe cunoasterea temeinica a legislatiei in vigoare privind angajarea strainilor in Romania.