Tara noastra se afla in acest moment aproape de finalul starii de urgenta, perioada dupa care, cel mai probabil, se va institui starea de alerta. In acelasi timp, perioada imediat urmatoare va sta sub semnul inceperii implementarii masurilor de relaxare treptata mai ales in ceea ce priveste ocuparea locurilor de munca si reluarea activitatii companiilor.

O recenta evaluare a confirmat faptul ca retailerii online din tara noastra care activeaza in sectoarele Electro-IT și Home&Deco ocupa aproximativ 370.000 metri patrati de spatii de depozitare, iar aceasta suprafata ar putea creste cu cel putin 50% in urmatorii doi ani, pe fondul dezvoltarii masive a comertului online.

In ceea ce priveste evolutia comertului online, se așteapta noi cresteri, pe de o parte pentru ca rata de acoperire la nivel national a internetului continua sa creasca, in acest an urmand sa fie depasit pragul de 70%, iar pe de alta parte pentru ca aproape 25% din populatia Romaniei este formata din generatiile Y și Z, tineri cu varste cuprinse între 15 si 34 de ani, pasionati de tehnologie si care prefera cumparaturile online.

In privinta locurilor de munca pentru straini, se preconizeaza faptul ca cererea de forta de munca din strainatate va fi in crestere. Dezvoltarea impetuoasa a comertului online implica deopotriva si dezvoltarea spatiilor de depozitare a produselor, depozitarea efectiva a marfurilor si manipularea produselor, ambalarea, etichetarea produselor si transportul acestora catre clienti.

Recrutarea si plasarea muncitorilor straini din Asia s-a dovedit a fi esentiala pentru sustinerea multor domenii de activitate, cum ar fi industria alimentara, constructiile, productia, domeniile logistice si comertul.

Angajarea strainilor este benefica economiei nationale si contribuie la ocuparea locurilor de munca libere, costuri mai mici cu salarizarea pentru angajatori in conditiile in care salariul minim pentru muncitorii straini este acelasi cu salariul minim pentru cetatenii romani dar contractele de munca pentru muncitorii din strainatate sunt incheiate de obicei pentru o durata de minimum doi ani, fapt ce confera si o stabilitate mai mare a ocuparii posturilor.

Compania Working Market Agency este o agentie de recrutare forta de munca din strainatate care va propune o solutie avantajoasa si de perspectiva pentru afacerea Dumneavoastra. Noi va putem ajuta pentru recrutarea strainilor din tarile asiatice pentru piata muncii din Romania.

Practic, prin recrutarea muncitorilor straini asiatici, veti putea acoperi necesarul de forta de munca pentru toata zona de impachetare, vidare,etichetare a produselor finite dar si zona de incarcat-descarcat pachete si colete si cantarirea acestora. Munca intr-un spatiu de depozitare este constanta si repetitiva, iar asiaticii din tari precum Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh sau Vietnam sunt cei mai potriviti pentru munca in strainatate in acest domeniu.

Working Market Agency identifica punctual nevoile clientilor sai si vine cu propuneri concrete bazate pe experienta sa in domeniu. Fie ca este vorba despre muncitori din India sau muncitori din Turcia, Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam si Bangladesh, agentia noastra de recrutare din strainatate asigura consiliere si servicii optime de recrutare conform cerintelor angajatorilor.